Átlátszó ponyva, víztiszta ponyva

Átlátszó ponyva, víztiszta ponyva készítés egyedi igények alpján.

Az átlátszó ponyva előnye, hogy fényáteresztő, ugyanakkor megóvja a helységet a széltől, esőtől. Ugyanolyan tulajdonságai vannak, mint a PVC ponyvának, azzal a különbséggel, hogy ez átlátszó, így esztétikusabb. Fel is tekerhető, így jó időben úgy tudja használni a teraszt, mintha ott sem lenne.

Az átlátszó ponyva nagyszerű megoldás terasz  téliesítéshez, terasz oldalfal készítéshez, éttermek és bisztrók kerthelyiségeihez, rendezvénysátrak készítéséhez csak hogy néhány dolgot említsünk. Az átlátszó ponyvát tudjuk variálni színes ponyvákkal is az ígényeknek megfelelően, tehát lehetséges hogy egy terasz egyik oldalfala átlátszó, míg a másik meg nem.

Kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, masszív ponyvakellékekkel, hogy minél tovább élvezhesse a ponyva oltalmát.

Átlátszó ponyva, víztiszta ponyva képgaléria

 

Átlátszó ponyva, víztiszta ponyva készítés menete

  1. Az alábbi űrlap segítségével, vagy e-mailben írja meg nekünk, hogy milyen típusú, mekkora ponyvát szeretne készíttetni.
  2. Az a adatok alapján elkészítjük az ingyenes ajánlatunkat. Ha további információra van szükségünk az ajánlat elkészítéséhez, felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ez az ajánlat egy becsült összeget tartalmaz, kb. 10-15%-os eltérés lehet.
  3. Ha az ajánlatot elfogadhatónak tartja, kollegáim a helyszínen pontosan felmérik a terepet, és ez alapján elkészítjük a végleges ajánlatot.
  4. Ezt követően kezdődik a ponyva készítés.

 

Kérjen ingyenes, személyreszabott ajánlatot ponyvakészítésre!

info@ponyva-aruhaz.hu